Derde graad BSO - Operator digitaal drukken in de printmedia / papier- en kartonverwerking duaal

Operator digitaal drukken in de printmedia / papier- en kartonverwerking duaal (DDP)

Leren en werken

Na je zesde jaar meedraaien op de arbeidsmarkt en tegelijkertijd je diploma secundair onderwijs behalen? Dat kan! Leren op school én op de werkvloer, dat is duaal leren. Ben je arbeidsrijp en kan je zelfstandig en probleemoplossend werken? Dan is deze opleiding écht iets voor jou. Bovendien ontwikkel je competenties die jou later goed van pas zullen komen in de zoektocht naar een job. Wij bieden het 7de specialisatiejaar “Operator digitaal drukken in de printmedia/karton- en papierafwerking” aan.

Waarom duaal?

Hoe? Wat?

De school wijst je een trajectbegeleider toe. Samen met de mentor op het bedrijf ziet hij er nauwlettend op toe dat je een goede begeleiding krijgt bij het behalen van de leerdoelen. Je zal die grotendeels op de werkvloer behalen, waar je drie dagen per week werkt en leert met je mentor en collega’s. De overige twee dagen kom je naar school voor een sectorspecifiek vak en enkele algemene vakken.

Daarna?

Nadat je bent afgestudeerd, ben je klaar voor de arbeidsmarkt of kan je eventueel verder studeren in het hoger onderwijs.

rooster
foto foto